Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1322
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25071
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 162
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1322
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25071
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 162
Składniki
wszystkie składniki zagnieść, podzielić na dwie części. jedną częścią ciasta wyłożyć blachę, drugą część ciasta wstawić do zamrażalnika na 30 minut. podpiec pierwszą część w 180 st.c na delikatny złoty kolor przez około 10-minut. po ostygnięciu wyłożyć dżemem i starkować pozostałą zamrożoną część ciasta. piec około 20 minut na bardziej zlotawy kolor. po ostygnięciu można posypać cukrem pudrem. smacznego !