Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30947
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3649
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4751
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30947
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3649
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4751
Składniki
mąkę z proszkiem,cukier,jajka,maślankę,cukier waniliowy i olej miksujemy i wylewamy na blachę.Na ciasto wykładamy wiśnie i posypujemy kruszonką (składniki na kruszonkę ucieramy razem palcami )
Pieczemy w temp 180-200 st ok 40 min do tzw.suchego patyczka.
Ja piekłam na blasze o wym.36x26