Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i ekspresowe ciasto Murzynek z gruszkami które zawsze wyrośnie
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ciasto robi się dość szybko wystarczy wszystkie składniki umieścić w misce i połączy za pomocą miksera. ( mąka,jajka,soda, kakao,olej,jogurt, powidła) Gotowe ciasto przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia. Owoce obrać i pokroić w plasterki które obtaczamy w mące ziemniaczanej i układamy na cieście. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku grzałka góra dół, 50 minut,do suchego patyczka. Kiedy ciasto przestygnie polewam czekolada rozpuszcza w kąpieli wodnej.