Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To już ostatni dzwonek na zrobienie ciasta, które ma dojrzewać 4 - 6 tygodni
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1513
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1259
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1115
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1513
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1259
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1115
Składniki
Masło, miód, cukier i przyprawę do piernika roztopić i wystudzić. Jajka ubić na puszystą masę, dodać wystudzona masę miodową, dalej ubijać. Mąkę przesiać z proszkiem i sodą, dodać do masy, połączyć. Przełożyć do naczynia w którym będzie leżakować i dojrzewać, dać do chłodnego miejsca (u mnie do lodówki) na 4 - 6 tygodni