Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To już ostatni dzwonek na zrobienie ciasta, które ma dojrzewać 4 - 6 tygodni
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 901
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4533
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1152
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 516
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 901
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4533
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1152
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 516
Składniki
Masło, miód, cukier i przyprawę do piernika roztopić i wystudzić. Jajka ubić na puszystą masę, dodać wystudzona masę miodową, dalej ubijać. Mąkę przesiać z proszkiem i sodą, dodać do masy, połączyć. Przełożyć do naczynia w którym będzie leżakować i dojrzewać, dać do chłodnego miejsca (u mnie do lodówki) na 4 - 6 tygodni