Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto naleśnikowe z jabłkami i bakaliami"
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 181
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 794
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 181
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 153
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 794
Składniki
Jabłka obierz, pokrój w ósemki, posyp cynamonem.
Możesz także dodać cukier waniliowy. Mąkę i proszek zmiksuj z jajkiem i mlekiem.
Do natłuszczonej formy włóż jabłka i bakalie. Wlej ciasto, piecz 45 min w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie