Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To ciasto w połączeniu z brzoskwinią smakuje wybornie.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 729
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22752
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15128
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4849
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45409
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 729
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22752
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15128
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4849
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45409
Składniki
Wykonanie: Jajka utrzeć z cukrem, następnie wlać olej i dokładnie wymieszać. Wsypać mąkę z proszkiem do pieczenia, wlać żółtą oranżadę. Ciasto przelać do przygotowanej formy i wyłożyć brzoskwinie pokrojone dowolnie. Wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 180 stopni około 45 minut. Dla pewności sprawdzić patyczkiem czy ciasto jest upieczone.