Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2329 Ocena: 51789
Dodano: 26.04.2017
Odsłon: 4954
> 6 os. | > 60 min | łatwe | tanie |
Budynie i cukier gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Studzimy.
Do miski wrzucamy posiekaną margarynę, miksując stopniowo dodajemy budyń i wiórki kokosowe (300g).
W blaszce układamy warstwę krakersów, rozsmarowujemy masę, i tak na przemian. Ostatnią warstwą ma być masa budyniowa.
Pozostałą część wiórek kokosowych prażymy na złoto, na suchej patelni. Posypujemy nimi ciasto.
Wstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Na skróty
Komentarze do przepisu (11)

bellamozzarella 30 kwietnia 2017Zgłoś do usunięcia
królik mnie rozwalił...jest megaaa :-))) a ciacho po prostu boskie ;-) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 27 kwietnia 2017Zgłoś do usunięcia
Wspaniałe ciasto! Wygląda bajecznie, a smakuje pewnie jeszcze lepiej :) <3 Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Docherro 26 kwietnia 2017Zgłoś do usunięcia
Boskie ciacho...patera cudo:) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 26 kwietnia 2017Zgłoś do usunięcia
Haha, jaki fajny królik :D.Odpowiedzi: 1 ▼
1 Kto głosował? | Odpowiedz

Bellapi 26 kwietnia 2017Zgłoś do usunięcia
pycha :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ewaaa 26 kwietnia 2017Zgłoś do usunięcia
pyszności, ja też bardzo je lubię, a ta patera !!!!!!! aaaaaa jaka cudna ! Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz