Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 48
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1532
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 53
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 48
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1532
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 53
Składniki
wymieszać ze sobą wszystkie składniki, aż do połączenia ze sobą (nie trzeba używać miksera). Wylać ciasto na wysmarowaną masłem i posypaną mąką blachę (moja 25 x 36 cm). Na cieście ułożyć wypestkowane śliwki (skórką do dołu) i posypać całość kruszonką. Piec w piekarniku 45-50 min w temp 170 st C.