Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla lubiących kokos przepyszne. Rozpływa się w ustach.
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65070
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 326
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5777
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 479
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65070
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 326
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5777
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 479
Składniki
Kruche: Z podanych składników zagnieść ciasto, podzielić na 2 części. Jedną zamrozić.
Masa śmietankowo- kokosowa: Białka ubić na sztywno następnie rzucać po trochu cukier cały czas ubijając. Następnie dodać budyń wymieszany ze śmietaną, wiórki.
Blachę natłuścić, można wyłożyć papierem do pieczenia. Blacha duża czyli 25/40 cm. Jedną część ciasta wyłożyć na blachę na to masa posypać startym mrożonym ciastem. Piec w 180 stopniach 30-40 minut.
Smacznego!