Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla lubiących kokos przepyszne. Rozpływa się w ustach.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10411
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4287
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423628
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10411
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4287
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423628
Składniki
Kruche: Z podanych składników zagnieść ciasto, podzielić na 2 części. Jedną zamrozić.
Masa śmietankowo- kokosowa: Białka ubić na sztywno następnie rzucać po trochu cukier cały czas ubijając. Następnie dodać budyń wymieszany ze śmietaną, wiórki.
Blachę natłuścić, można wyłożyć papierem do pieczenia. Blacha duża czyli 25/40 cm. Jedną część ciasta wyłożyć na blachę na to masa posypać startym mrożonym ciastem. Piec w 180 stopniach 30-40 minut.
Smacznego!