Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE I SZYBKIE A PRZEDE WSZYSTKIM TANIE CIASTO
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2608
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2608
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem ,w trakcie ucierania dodać jajka.Wymieszać z mąką przesianą z proszkiem do pieczenia.
Formę wysmarować tłuszczem i wysypać bułką tartą,wlać ciasto na wierzchu ułożyć umyte i wydrylowane śliwki lub inne owoce.
Piec 45 min. w 180C .upieczone i wystudzone ciasto posypać cukrem pudrem.