Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE I SZYBKIE A PRZEDE WSZYSTKIM TANIE CIASTO
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17696
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1798
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15402
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6068
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17696
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1798
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15402
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6068
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem ,w trakcie ucierania dodać jajka.Wymieszać z mąką przesianą z proszkiem do pieczenia.
Formę wysmarować tłuszczem i wysypać bułką tartą,wlać ciasto na wierzchu ułożyć umyte i wydrylowane śliwki lub inne owoce.
Piec 45 min. w 180C .upieczone i wystudzone ciasto posypać cukrem pudrem.