Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w przygotowaniu ciasto. Nie potrzebujemy miksera żeby je zrobić, wystarczy widelec, łyżka też da radę. Tak samo szybko znika ze stołu jak szybko się je robi. Można użyć dowolnych ulubionych owoców. Polecam!
...ale pyszny.
Odsłon: 674
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 54
Polecam.
Odsłon: 606
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 331
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 130
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5108
...ale pyszny.
Odsłon: 674
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 54
Polecam.
Odsłon: 606
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 331
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 130
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5108
Składniki
Składniki na kruszonkę wrzucamy do miseczki i mieszamy aż ze składników zrobi się ciasto. Wszystkie składniki na ciasto wrzucamy do miski i mieszamy widelcem przez kilka minut do połączenia składników. Ciasto przekładamy do wyłożonej papierem do pieczenia blaszki i wyrównujemy. Na wierzchu układamy owoce. Na owoce dajemy kruszonkę. Blaszkę z ciastem wkładamy do nagrzanego piekarnika do 180 st i pieczemy ok 50 min. Smacznego!