Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto widelcem mieszane z truskawkami i kokosem to świetna propozycja na szybkie ciasto do kawy lub herbaty. Polecam.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Do miski wbijamy jajka i wsypujemy cukier. Następnie dodajemy śmietanę i olej. Na koniec wsypujemy mąkę i proszek do pieczenia. Wszystko mieszamy widelcem do połączenia się składników. Ciasto wlewamy do foremki 25x30 wyłożoną papierem do pieczenia. Truskawki kroimy na mniejsze kawałki, wykładamy na ciasto. Posypujemy cukrem i wiórkami kokosowymi. Pieczemy 50 minut w 180 stopniach. Smacznego ;)