Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przy sobotnim grillowaniu nie powinno zabraknąć ciasta. Najszybsze w zrobieniu i najprostsze ciasto,każdemu się uda. Polecam Wam kwaskowe i aromatyczne ,szybko zniknie z talerza:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Składniki
Masło rozpuścić. Jajka utrzeć z cukrem na puch.Dodawać po 1 jajku i dalej ucierać. Wsypać mąkę wymieszaną z pr.do pieczenia,dodać startą skórkę i sok z cytryny. Wszystko zmiksować. Jeśli ciasto jest bardzo gęste dodać jogurt naturalny lub śmietanę. Blaszkę 25/34 wyłożyc papierem do pieczenia Wylać ciasto a na wierzch dać częściowo rozmrożone owoce. Dac do nagrzanego piekarnika do 180st.góra-dół i piec około 50min.do zrumienienia ciasta. Wystudzic i letnie posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!