Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na ciacho. Zwykłe, ucierane, ale pyszne. Dodatek białej czekolady dodaje fajnego smaczku. Wierzch posypałam mrożonymi jagodami. Wszystko razem, smakuje naprawdę dobrze.
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 939
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104823
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 402
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23018
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 939
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104823
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 402
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem. Następnie dodawać po jednym jajku, cały czas ucierając. Kiedy składniki się połączą, dodać mąkę i proszek do pieczenia. Ponownie utrzeć do połączenia składników. Na koniec, dodać drobno posiekaną białą czekoladę i wymieszać łyżką. Gotowe ciasto, wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Wierzch posypać jagodami. Tak przygotowane ciasto, wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury, 180 stopni i piec 40-45 minut
Czekoladę na polewę, roztopić w kąpieli wodnej razem z mlekiem. Miseczkę z czekoladą, ustawić na rondelku z gotującą wodą. Dno miski nie może dotykać wody. Gotową polewą udekorować wystudzone ciasto.