Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w wykonaniu znika tak szybko jak szybko się je robi ;)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 619
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12272
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 619
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12272
Składniki
Margarynę zmiksować z cukrami.Na stępnie dodawać po całym jajku, miksując cały czas. Następnie dodawać stopniowo mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia.
Ułożyć brzoskwinie.W sezonie letnim używam surowych brzoskwiń, teraz zastosowałam z puszki. Całość posypać cynamonem i brązowym cukrem. Piekłam 45 min w 170*