Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czereśnie trzeba wykorzystać nie tylko zajadając się nimi prosto z drzewa...ale również upiec takie oto ciacho...:)
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 193
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 73
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 104
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 193
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 73
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 104
Składniki
Wykonanie: Żółtka ubijamy z 0,5 szklanki cukru,dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Wlewamy wcześniej rozpuszczoną i przestudzoną margarynę. Białka również ubijamy z 0,5 szklanki cukru i dodajemy do masy. Mieszamy drewnianą łyżką i wylewamy na blaszkę,układamy wydrylowane czereśnie. Pieczemy 45min.