Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto dla koneserów :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1594
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1361
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1407
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1415
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1594
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1361
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1407
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1415
Składniki
Do wykonania ciasta potrzebujemy tylko blendera. Fasolę, banany i jajka miksujemy blenderem. Dodajemy pozostałe składniki i kontynuujemy mieszanie urządzeniem. Ciasto wlewamy do keksówki najmniejszej. Pieczemy w opcji góra-dół w 180*C. Przez 45-50 minut. Po upieczeniu studzimy najlepiej na kratce. Polecam i smacznego :)
Dla ludzi unikających glutenu z różnych względów, jest alternatywą dla Brownie. Ma dużą zawartość białka roślinnego ze względu na dużą zawartość fasoli.