Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto dla koneserów :)
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 206
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 54
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 366
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 40
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 206
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 54
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 366
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 40
Składniki
Do wykonania ciasta potrzebujemy tylko blendera. Fasolę, banany i jajka miksujemy blenderem. Dodajemy pozostałe składniki i kontynuujemy mieszanie urządzeniem. Ciasto wlewamy do keksówki najmniejszej. Pieczemy w opcji góra-dół w 180*C. Przez 45-50 minut. Po upieczeniu studzimy najlepiej na kratce. Polecam i smacznego :)
Dla ludzi unikających glutenu z różnych względów, jest alternatywą dla Brownie. Ma dużą zawartość białka roślinnego ze względu na dużą zawartość fasoli.