Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2478
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1874
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1628
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1570
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2478
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1874
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1628
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1570
Składniki
Najpierw piekę biszkopt.Dwie różne galaretki mieszam osobno w kubkach na połowę wody i studzę.
Po upieczeniu biszkoptu studzę go i kroję na dwa blaty.Śmietanę ubijam na sztywno,dodaję pokrojone galaretki,mieszam i wszystko wylewam na jeden blat biszkoptu przykrywając drugim.Trzecią galaretkę mieszam i studzę.Na wierzch ciasta kładę borówki i zalewam galaretką tak żeby jeszcze wsiąkneła w biszkopt.Wkładam do lodówki do zesztywnienia galaretki.