Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2378
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4498
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1525
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 451
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2378
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4498
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1525
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 451
Składniki
Najpierw piekę biszkopt.Dwie różne galaretki mieszam osobno w kubkach na połowę wody i studzę.
Po upieczeniu biszkoptu studzę go i kroję na dwa blaty.Śmietanę ubijam na sztywno,dodaję pokrojone galaretki,mieszam i wszystko wylewam na jeden blat biszkoptu przykrywając drugim.Trzecią galaretkę mieszam i studzę.Na wierzch ciasta kładę borówki i zalewam galaretką tak żeby jeszcze wsiąkneła w biszkopt.Wkładam do lodówki do zesztywnienia galaretki.