Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE "MOKRE" MA JEDNĄ WADE::)ZA SZYBKO ZNIKA Z TALERZA
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1801
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 273
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1801
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 233
Polecam.
Odsłon: 273
Składniki
BISZKOPT
Białka ubić nasztywno.
Dodać cukier i żółtka.
Wsypać przesianą mąkę ,wymieszaną z proszkiem do pieczenia i kakao wymieszać. lekko
Ciasto wylać na wyłożoną papierem formę.Piec 30_40 min w temp180
MASA
żelatynę rozpuścić w 1/4 szklanki wody.
Galaretkę pokroić w drobną kostkę.
Śmietanę ubić z cukrem.Połaczyć z letnią żelatyną oraz kostkmi galaretki.
CIASTO Z GALARETKĄ
Ostudzone ciasto przekroić wzdłuż.
Płaty ciasta przełożyć masą i dowolnie udekorować.