Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto z jeżynami i kokosową kruszonką idealne do kawki w letnie popołudnie ze znajomymi przy grillu i nie tylko. Jeżyny na ciasto zrywane własnoręcznie z córką w lesie smakują wspaniale nie tylko w cieście.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1047
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4689
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1343
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1047
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4689
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1343
Składniki
Z podanych składników zagnieść kruszonkę wstaw do lodówki.
Jajka ubij ze szczyptą soli, cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę, dodaj roztopione masło oraz mąkę przesianą z proszkiem. Blachę 20x30 wyłóż papierem do pieczenia wylej ciasto, na wierzch położ jeżyny i posyp kruszonką.
Ciasto wstaw do nagrzanego piekarnika do 180 st. i piecz około 35 minut. Smacznego.