Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto z truskawkami i kruszonką. Na pewno zaskoczysz gości tym prostym ciastem.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34149
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1352
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34149
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1352
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Zrobić kruszonkę. Wszystkie składniki wsypać do miski i wyrobić . Odstawić.
Mąkę przesiać do miski, następnie dodać wszystkie składniki. Utrzeć mikserem na średnich obrotach do połączenia składników ( nie za długo - ciasto ma być jednolite ).
Połowę ciasta wylać na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Pokrojone truskawki wyłożyć na ciasto.
Następnie wylać drugą połowę ciasta i posypać kruszonką. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 st ok 50-60 min. Życzę smacznego:)