Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciasto z truskawkami i kruszonką
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 480
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 921
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 213
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 480
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 921
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 213
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto.Rozwałkuj i wyłóż do blachy wyłożonej papierem do pieczenia o wymiarach 35c24 ciasto posmaruj białkiem.Na cieście ułóż owoce.
Margarynę rozpuść i wystudź dodaj pozostałe składniki i zgnieść kruszonkę,posyp na wierzch na owocach.Ciasto piecz około 35 minut w temperaturze 180 st