Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spośród wszystkich owoców, śliwki chyba są najsmaczniejsze w takim właśnie cieście.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3073
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3073
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Margarynę rozpuścić i przestudzić.Żółtka ubić z 0,5 szklanki cukru.Białka ubić z 0,5 szklanki cukru.Do ubitych żółtek dodajemy mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia,wlewamy ostudzoną margarynę i na końcu dodajemy ubitą pianę z białek.Wszystko delikatnie mieszamy drewnianą łyżką.Ciasto wlewamy do blaszki i na wierzchu układamy wydrylowane śliwki.Pieczemy 45 minut.