Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto robi się mega szybko a użyte owoce owoce zależą od sezonu i naszych preferencji
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7902
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1173
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13668
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7902
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1173
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13668
Składniki
1. mąkę wsypać do miski, dodać pozostałe składniki ciasta, wymieszać, 2. ciasto wylać na wyłożoną papierem blachę, ułożyć przekrojone i pozbawione pestek owoce, posypać kruszonką, 3. piec ok 50 min w 175-180 st smacznego