Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki w przygotowaniu, bardzo smaczny i aromatyczny deser, idealny na chłodniejsze wieczory.
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 93
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 105
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 219
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 232
Fajnie jest czasami troszkę zaskoczyć rodzinę.
Odsłon: 93
JEŻELI CHCEMY DOBRZE UMRZEĆ, TO MUSIMY DOBRZE ŻYĆ - MOTTO VINCENZA PRIESSNITZ...
Odsłon: 105
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 219
Niebo na podniebieniu! Chrupiące z zewnątrz i pełne aromatu w środku. Sposób...
Odsłon: 232
Składniki
Składniki na kruszonkę rozetrzeć palcami i wsypać do dwóch kokilek. Z jabłka usunąć gniazda nasienne, a następnie pokroić owoce na mniejsze części. Wcisnąć plasterki jabłek w kruszonkę, a na środku ułożyć po jednym orzechu laskowym. Foremki umieścić na blaszce do pieczenia i piec ok. 25 minut w temperaturze 180 st. C.