Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki w przygotowaniu, bardzo smaczny i aromatyczny deser, idealny na chłodniejsze wieczory.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5042
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4864
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44970
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 603
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 279
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5042
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4864
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44970
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 603
Składniki
Składniki na kruszonkę rozetrzeć palcami i wsypać do dwóch kokilek. Z jabłka usunąć gniazda nasienne, a następnie pokroić owoce na mniejsze części. Wcisnąć plasterki jabłek w kruszonkę, a na środku ułożyć po jednym orzechu laskowym. Foremki umieścić na blaszce do pieczenia i piec ok. 25 minut w temperaturze 180 st. C.