Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Crumble to nic innego jak owoce zapiekane pod kruszonką, a owoce mogą być dowolne. Najlepiej smakują na ciepło, ale po ostudzeniu też są dobre, jak jeszcze zostaną do tego czasu :) Przed podaniem można wzbogacić bitą śmietaną z mleka kokosowego.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 31497
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9684
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2169
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4169
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 890
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 31497
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9684
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2169
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4169
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 890
Składniki
Masło roztapiamy w garnuszku na ogniu, lub w mikrofali. Pozostałe składniki wsypujemy do miski i mieszamy, tak żeby się przemieszały. Dodajemy roztopione masło i mieszamy łyżką. Zagniatamy jednocześnie rozcierając na kruszonkę
Rabarbar myjemy i kroimy w kostkę. Truskawki myjemy i usuwamy szypułki. Na dnie naczynia do pieczenia układamy owoce, dodajemy cukier i mieszamy żeby je oblepił.
Posypujemy kruszonką i pieczemy w 200st C przez 25-30 minut. Smacznego!