Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Crumble to nic innego jak owoce zapiekane pod kruszonką, a owoce mogą być dowolne. Najlepiej smakują na ciepło, ale po ostudzeniu też są dobre, jak jeszcze zostaną do tego czasu :) Przed podaniem można wzbogacić bitą śmietaną z mleka kokosowego.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 768
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5517
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9344
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 184
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 768
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5517
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9344
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 184
Składniki
Masło roztapiamy w garnuszku na ogniu, lub w mikrofali. Pozostałe składniki wsypujemy do miski i mieszamy, tak żeby się przemieszały. Dodajemy roztopione masło i mieszamy łyżką. Zagniatamy jednocześnie rozcierając na kruszonkę
Rabarbar myjemy i kroimy w kostkę. Truskawki myjemy i usuwamy szypułki. Na dnie naczynia do pieczenia układamy owoce, dodajemy cukier i mieszamy żeby je oblepił.
Posypujemy kruszonką i pieczemy w 200st C przez 25-30 minut. Smacznego!