Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Cukiniowe łódki z kurczakiem"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 238
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 238
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Jaworek z Mętkowa
Udko ugotuj w lekko osolonej wodzie. Obierz z kości, rozdrobnij.
Paprykę, pomidor, pieczarki i cebulę drobno pokrój. Podsmaż na oliwie. Dodaj mięso i pomidora, podsmaż. Przypraw solą, pieprzem i bazylią.
Cukinie umyj, przekrój wzdłuż na pół, dokładnie wydrąż miąższ. Napełnij farszem. Piecz około 30 minut w temp. 180°C.
czas przygotowania: 55 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie