Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wilgotne i smaczne ciasto do kawy.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6393
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154823
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6393
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154823
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1044
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 467
Składniki
Wykonanie: Margarynę, cukier, jaka utrzeć na pulchną masę. Następnie wsypać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, kakao i przyprawę do piernika. Dokładnie wymieszać, wlać maślankę, olej i wsypać startą cukinię. Raz jeszcze dokładnie wymieszać, wylać do formy posmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą. Piec w temperaturze 170 stopni przez godzinę, po upieczeniu możemy posypać cukrem waniliowym.