Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące ziarenka kawy ukryte pod warstwą białej i gorzkiej czekolady. Doskonałe trio zasmakuje wielbicielom kawy i czekolady.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30815
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3583
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3067
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1097
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30815
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3583
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3067
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1097
Składniki
Czekolady rozpuszczamy w kąpieli wodnej, każdą w osobnej miseczce. Do foremek na czekoladki wlewamy warstwę białej czekolady układamy po 2 ziarenka kawy, zalewamy gorzką czekoladą. Odstawiamy do wystygnięcia, a następnie na 2-3 godziny do lodówki. Czekoladki ostrożnie wyjmujemy z foremek. Smacznego.