Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące ziarenka kawy ukryte pod warstwą białej i gorzkiej czekolady. Doskonałe trio zasmakuje wielbicielom kawy i czekolady.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 54
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3608
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 129
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 54
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3608
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 129
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Składniki
Czekolady rozpuszczamy w kąpieli wodnej, każdą w osobnej miseczce. Do foremek na czekoladki wlewamy warstwę białej czekolady układamy po 2 ziarenka kawy, zalewamy gorzką czekoladą. Odstawiamy do wystygnięcia, a następnie na 2-3 godziny do lodówki. Czekoladki ostrożnie wyjmujemy z foremek. Smacznego.