Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie,czekoladowe,podobne do bloku z dzieciństwa z orzechami.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Mleko,margarynę,kakao,cukier waniliowy wkładam go garnka i rozpuszczam.Dodaję orzech i stopniowo mleko w proszku ciągle mieszając.Wyłanczam ogień i mieszam ,aż wszystko ładnie się połączy.
Masę wyjmuję na folię almuniową i zawijam w formie wałka.
Chłodzę pare godzin,a najlepiej przez całą noc.Po wyjeciu odwijam z folii i kroję w ok.2 cm. paski.