Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczne wykonanie...fantazyjny wygląd...fantastyczny smak !!!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8412
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Śmietanę kremówkę ubijam mikserem ok 8 minut.Dodaję kakao i cukier puder. Roztapiam gorzką czekoladę w kąpieli wodnej i "brudzę" szklankę w nie regularne mazańce.Nakładam ubitą śmietanę i ozdabiam ażurkami... Smacznego :-)