Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i wilgotne babeczki czekoladowe z dodatkiem dżemu wiśniowego są bardzo smaczne nie sposób im się oprzeć .
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12053
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 146
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8858
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155512
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1206
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12053
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 146
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8858
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155512
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1206
Składniki
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj olej i mleko. Mąkę przesiej z proszkiem do pieczenia, sodą i kakao dodaj do ciasta, na koniec dodaj pokrojoną w kostkę czekoladę i dżem . Wymieszaj .
Papilotki na mufinki napełnij ciastem do 3/4 wysokości i piec około 25 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.
Babeczki po wystudzeniu posyp cukrem pudrem . Polecam .