Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i wilgotne babeczki czekoladowe z dodatkiem dżemu wiśniowego są bardzo smaczne nie sposób im się oprzeć .
Placuszki te są idealnym przemytnikiem warzyw i owoców dla tych, którzy są z...
Odsłon: 145
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 306
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 23630
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 331
Placuszki te są idealnym przemytnikiem warzyw i owoców dla tych, którzy są z...
Odsłon: 145
dziś zapraszam Was na rewelacyjne, domowe drożdżówki, bułeczki z serem i lukr...
Odsłon: 306
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 23630
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 331
Składniki
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj olej i mleko. Mąkę przesiej z proszkiem do pieczenia, sodą i kakao dodaj do ciasta, na koniec dodaj pokrojoną w kostkę czekoladę i dżem . Wymieszaj .
Papilotki na mufinki napełnij ciastem do 3/4 wysokości i piec około 25 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.
Babeczki po wystudzeniu posyp cukrem pudrem . Polecam .