Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i wilgotne babeczki czekoladowe z dodatkiem dżemu wiśniowego są bardzo smaczne nie sposób im się oprzeć .
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1641
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1436
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1555
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1641
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1414
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1436
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1555
Składniki
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj olej i mleko. Mąkę przesiej z proszkiem do pieczenia, sodą i kakao dodaj do ciasta, na koniec dodaj pokrojoną w kostkę czekoladę i dżem . Wymieszaj .
Papilotki na mufinki napełnij ciastem do 3/4 wysokości i piec około 25 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.
Babeczki po wystudzeniu posyp cukrem pudrem . Polecam .