Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i wilgotne babeczki czekoladowe z dodatkiem dżemu wiśniowego są bardzo smaczne nie sposób im się oprzeć .
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5357
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 885
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11785
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5357
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 885
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11785
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5071
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1334
Składniki
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym, dodaj olej i mleko. Mąkę przesiej z proszkiem do pieczenia, sodą i kakao dodaj do ciasta, na koniec dodaj pokrojoną w kostkę czekoladę i dżem . Wymieszaj .
Papilotki na mufinki napełnij ciastem do 3/4 wysokości i piec około 25 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.
Babeczki po wystudzeniu posyp cukrem pudrem . Polecam .