Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo smaczne babeczki,bardzo polecam:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8169
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 415
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8169
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 415
Składniki
Masło utrzeć z cukrem pudrem na puch.Dodać kakao oraz likier i dalej ucierać. Przygotować gotowe korpusy babeczek. Na spód każdej dać porzeczki,masę nałożyć łyżeczką lub wycisnąć rękawem cukierniczym. Udekorować owocami.
Smacznego życzę!