Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moje kolejne ciasto na mące razowej. Szybkie i łatwe do zrobienia i bardzo smaczne.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 822
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
· Daktyle pokroić na mniejsze cząstki. · Do miski wsypać suche składniki, potem mokre, a na koniec daktyle. Wszystko wymieszać za pomocą łyżki. · Przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia i piec około 25 minut w nagrzanym do 180 stopni C piekarniku. · Sprawdzić patyczkiem, czy ciasto jest upieczone. Kroić po wystudzeniu. · SMACZNEGO !!!