Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moje kolejne ciasto na mące razowej. Szybkie i łatwe do zrobienia i bardzo smaczne.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 133
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1234
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 213
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 133
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1234
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 213
Składniki
· Daktyle pokroić na mniejsze cząstki. · Do miski wsypać suche składniki, potem mokre, a na koniec daktyle. Wszystko wymieszać za pomocą łyżki. · Przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia i piec około 25 minut w nagrzanym do 180 stopni C piekarniku. · Sprawdzić patyczkiem, czy ciasto jest upieczone. Kroić po wystudzeniu. · SMACZNEGO !!!