Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To moje kolejne ciasto na mące razowej. Szybkie i łatwe do zrobienia i bardzo smaczne.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1855
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1855
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Składniki
· Daktyle pokroić na mniejsze cząstki. · Do miski wsypać suche składniki, potem mokre, a na koniec daktyle. Wszystko wymieszać za pomocą łyżki. · Przełożyć do formy wyłożonej papierem do pieczenia i piec około 25 minut w nagrzanym do 180 stopni C piekarniku. · Sprawdzić patyczkiem, czy ciasto jest upieczone. Kroić po wystudzeniu. · SMACZNEGO !!!