Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i dekoracyjne ciastka proste w wykonaniu Polecam :)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326146
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12006
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16620
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5359
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326146
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12006
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16620
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5359
Składniki
Przygotowując muffinki , zazwyczaj robi się dwie oddzielne masy: jedną ze składników suchych, drugą z wilgotnych.
W pierwszym naczyniu wymieszać jajka z mlekiem i stopionym masłem. W drugim mąkę, cukier, kakao, proszek i kawałeczki czekolady. Połączyć obie masy delikatnie mieszająć.
Foremki do muffinek o średnicy 5 cm. nasmarować masłem i posypać mąką. Nałożyć ciasto do 2/3 objętości . Nagrzać piekarnik do tem. 180 st.i piec muffinki przez 15-20 min. Smacznego :)