Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto go zrobić na Walentynki, bo jest: prosty i szybki w wykonaniu KETO, bez cukru & bez nabiału wegański jeśli zastosujesz galaretkę na agarze
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2646
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20151
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 569
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 754
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7186
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2646
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20151
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 569
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 754
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7186
Składniki
Galaretkę przygotować według instrukcji na opakowaniu wlewając ją do foremek o kształcie serca (dosłodzić w razie potrzeby). Wstawić do lodówki i zaczekać aż całkowicie stężeją. Czekoladę rozpuścić w mleku kokosowym, przelać do foremek w kształcie półkuli, w środku umieścić galaretki w kształcie serca i wstawić do lodówki na min. 2 h. Następnie wyjąć z foremki i polać czekoladą. Po więcej walentynkowych inspiracji zapraszam na bloga.