Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto go zrobić na Walentynki, bo jest: prosty i szybki w wykonaniu KETO, bez cukru & bez nabiału wegański jeśli zastosujesz galaretkę na agarze
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5255
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5255
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 821
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1287
Składniki
Galaretkę przygotować według instrukcji na opakowaniu wlewając ją do foremek o kształcie serca (dosłodzić w razie potrzeby). Wstawić do lodówki i zaczekać aż całkowicie stężeją. Czekoladę rozpuścić w mleku kokosowym, przelać do foremek w kształcie półkuli, w środku umieścić galaretki w kształcie serca i wstawić do lodówki na min. 2 h. Następnie wyjąć z foremki i polać czekoladą. Po więcej walentynkowych inspiracji zapraszam na bloga.