Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto go zrobić na Walentynki, bo jest: prosty i szybki w wykonaniu KETO, bez cukru & bez nabiału wegański jeśli zastosujesz galaretkę na agarze
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 80
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 76
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 145
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 80
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 76
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 145
Składniki
Galaretkę przygotować według instrukcji na opakowaniu wlewając ją do foremek o kształcie serca (dosłodzić w razie potrzeby). Wstawić do lodówki i zaczekać aż całkowicie stężeją. Czekoladę rozpuścić w mleku kokosowym, przelać do foremek w kształcie półkuli, w środku umieścić galaretki w kształcie serca i wstawić do lodówki na min. 2 h. Następnie wyjąć z foremki i polać czekoladą. Po więcej walentynkowych inspiracji zapraszam na bloga.