Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Clafoutis to po prostu "owoce w cieście".
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1782
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14334
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19462
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13137
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1782
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14334
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19462
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13137
Składniki
Odsączone owoce kładziemy na posmarowanej tłuszczem formie.
Cukier, zmielone migdały i skrobię wymieszać. Jajka ubić w osobnym naczyniu. Następnie wszystko połączyć i zalać tym owoce. Na wierzch posypać migdały. Piec w temperaturze 180 stopni ok.25 minut.