Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Clafoutis to po prostu "owoce w cieście".
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1584
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1346
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1400
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1356
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1584
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1346
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1400
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1356
Składniki
Odsączone owoce kładziemy na posmarowanej tłuszczem formie.
Cukier, zmielone migdały i skrobię wymieszać. Jajka ubić w osobnym naczyniu. Następnie wszystko połączyć i zalać tym owoce. Na wierzch posypać migdały. Piec w temperaturze 180 stopni ok.25 minut.