Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Clafoutis to po prostu "owoce w cieście".
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2713
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1438
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2713
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1438
Składniki
Odsączone owoce kładziemy na posmarowanej tłuszczem formie.
Cukier, zmielone migdały i skrobię wymieszać. Jajka ubić w osobnym naczyniu. Następnie wszystko połączyć i zalać tym owoce. Na wierzch posypać migdały. Piec w temperaturze 180 stopni ok.25 minut.