Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Clafoutis to po prostu "owoce w cieście".
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1466
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 535
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1466
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 535
Składniki
Odsączone owoce kładziemy na posmarowanej tłuszczem formie.
Cukier, zmielone migdały i skrobię wymieszać. Jajka ubić w osobnym naczyniu. Następnie wszystko połączyć i zalać tym owoce. Na wierzch posypać migdały. Piec w temperaturze 180 stopni ok.25 minut.