Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko trzy składniki, a efekt smakowy zaskoczy wszystkich tych, którzy wcześniej nie próbowali tego deseru.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14197
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1645
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16202
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6521
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14197
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1645
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16202
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6521
Składniki
Czereśnie myjemy i osuszamy na sicie. Każdą przekrawamy na pół i usuwamy pestkę. Śmietanę ubijamy na sztywno, a bezy kruszymy. Do czterech pucharków/szklanek rozdzielamy połowę czereśni. Na nie wykładamy połowę bitej śmietany i połowę pokruszonych bez. Czynność jeszcze raz powtarzamy. Dekorujemy wedle gustu - podajemy od razu po przyrządzeniu.