Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko trzy składniki, a efekt smakowy zaskoczy wszystkich tych, którzy wcześniej nie próbowali tego deseru.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10482
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336810
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4454
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424097
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10482
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336810
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4454
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424097
Składniki
Czereśnie myjemy i osuszamy na sicie. Każdą przekrawamy na pół i usuwamy pestkę. Śmietanę ubijamy na sztywno, a bezy kruszymy. Do czterech pucharków/szklanek rozdzielamy połowę czereśni. Na nie wykładamy połowę bitej śmietany i połowę pokruszonych bez. Czynność jeszcze raz powtarzamy. Dekorujemy wedle gustu - podajemy od razu po przyrządzeniu.