Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, budyniowy deser w pucharkach.
3 wysokie pucharki
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 24
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 150
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 24
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 150
Składniki
Budyń przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Ostudzić. W wersji dla dorosłych, można dodać kilka łyżek alkoholu. Śmietanę ubić. Dodać cukier puder i zmiksować. Czekoladę zetrzeć na tarce. Do pucharków nakładać warstwami: budyń - czekolada - śmietana - czekolada - budyń - czekolada - śmietana. Udekorować resztą budyniu.