Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczny deser na upalne dni.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 362
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 362
Składniki
Wykonanie: Brzoskwinie obrać, pokroić, rozgotować z cukrem ( ja użyłam brzoskwinie z puszki) w 1 ½ szklanki wody, dodać sok z cytryny i żelatyną( żelatynę wcześniej rozpuścić w gorącej wodzie).Następnie połączyć z bitą śmietaną, delikatnie wymieszać.Przełożyć do pucharków, wstawić do lodówki i ozdobić dowolnie.