Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczny deser na upalne dni.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 516
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 289
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9778
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1145
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4500
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 516
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 289
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9778
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1145
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4500
Składniki
Wykonanie: Brzoskwinie obrać, pokroić, rozgotować z cukrem ( ja użyłam brzoskwinie z puszki) w 1 ½ szklanki wody, dodać sok z cytryny i żelatyną( żelatynę wcześniej rozpuścić w gorącej wodzie).Następnie połączyć z bitą śmietaną, delikatnie wymieszać.Przełożyć do pucharków, wstawić do lodówki i ozdobić dowolnie.