Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Budyń czekoladowy z dodatkiem karmelizowanej gruszki i orzechów wyszedł bardzo smaczny.Polecam i dzieciom i dorosłym:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17270
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 445
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 73
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 166
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 177
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17270
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 445
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 73
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 166
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 177
Składniki
Budynie ugotować wg.przepisu na opakowaniu. Na patelni rozpuścić masło i miód,wrzucić pokrojoną w ósemki gruszkę i lekko rozdrobnione orzechy.Mieszając skarmelizować,na końcu dodać cynamon. Letnie wyłożyć na budyń,oraz dżem . Zamiast dżemu można polać sokiem malinowym. Smacznego życzę!