Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno czekoladowy deser udekorowany dżemem z czarnej porzeczki.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1196
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1246
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13388
Składniki
Nasiona wsypać do zimnego mleka, zamieszać, aby każde ziarenko było przykryte mlekiem. Odstawić w chłodne miejsce na 2 godziny. Po rym czasie wrzucić posiekaną czekoladę i delikatnie podgrzać, tylko do momentu jej rozpuszczenia. Deser jest gotowy do spożycia. Udekorowałam dżemem, można użyć dowolnych dodatków. Smacznego.