Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno czekoladowy deser udekorowany dżemem z czarnej porzeczki.
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 127
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6916
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 127
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6916
Składniki
Nasiona wsypać do zimnego mleka, zamieszać, aby każde ziarenko było przykryte mlekiem. Odstawić w chłodne miejsce na 2 godziny. Po rym czasie wrzucić posiekaną czekoladę i delikatnie podgrzać, tylko do momentu jej rozpuszczenia. Deser jest gotowy do spożycia. Udekorowałam dżemem, można użyć dowolnych dodatków. Smacznego.