Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno czekoladowy deser udekorowany dżemem z czarnej porzeczki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7540
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 190
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2254
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 518
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7540
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 190
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2254
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 518
Składniki
Nasiona wsypać do zimnego mleka, zamieszać, aby każde ziarenko było przykryte mlekiem. Odstawić w chłodne miejsce na 2 godziny. Po rym czasie wrzucić posiekaną czekoladę i delikatnie podgrzać, tylko do momentu jej rozpuszczenia. Deser jest gotowy do spożycia. Udekorowałam dżemem, można użyć dowolnych dodatków. Smacznego.