Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno jabłkowy deser.Podaję ilość składników na dwa większe lub cztery mniejsze pucharki:)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 105
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 99
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15381
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 291
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 105
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 99
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15381
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 291
Składniki
Jabłka umyć,obrać i zetrzeć na tarce o większych oczkach,doprawić cukrem,sokiem z cytryny i skórką.Utrzeć z serkiem,rozłożyć do pucharków. Śmietankę kremówkę ubić i udekorować nią masę jabłkowo-serową a następnie posypać posiekanymi migdałami (można je przedtem podprażyć na suchej patelni) Smacznego.