Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pomysł tego deseru wpadłam, gdy zobaczyłam czerwone porzeczki w moim ogrodzie. To właśnie ten deser podałam na zakończenie dzisiejszego obiadu. Bardzo smakował. A przygotowuje się go błyskawicznie.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119326
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8958
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3221
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119326
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8958
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3221
Składniki
Przygotować pucharki. Chia dodać do jogurtów i wymieszać. Odczekać około 10 minut, aż chia napęcznieje. Połowę jogurtów przełożyć do pucharków. Na nie kilka łyżek jagieł. A następnie połowę umytych czerwonych porzeczek. Kolejne warstwy to znów jogurt, jagły i na wierzch porzeczki.