Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pomysł tego deseru wpadłam, gdy zobaczyłam czerwone porzeczki w moim ogrodzie. To właśnie ten deser podałam na zakończenie dzisiejszego obiadu. Bardzo smakował. A przygotowuje się go błyskawicznie.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 209
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 306
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 294
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 209
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 306
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 294
Składniki
Przygotować pucharki. Chia dodać do jogurtów i wymieszać. Odczekać około 10 minut, aż chia napęcznieje. Połowę jogurtów przełożyć do pucharków. Na nie kilka łyżek jagieł. A następnie połowę umytych czerwonych porzeczek. Kolejne warstwy to znów jogurt, jagły i na wierzch porzeczki.