Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały na wynos, do pracy lub szkoły.
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 81
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 81
Składniki
Kaszę dobrze wypłukać na sitku. Zalać wodą, posolić, dodac goździki i ugotować. Kasza wchłonie całą wodę, więc wlewamy mleczko kokosowe. Mieszamy. Mleko gotujemy, do gorącego wrzucamy czekoladę, cukier i rozprowadzoną w małej ilości zimnej wody skrobię. Mieszamy. Dekorujemy orzeszkami ziemnymi w karmelu