Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owocowy deser z dodatkiem kremu z mascarpone, najlepiej smakuje w upalne dni ;)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6976
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30467
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29217
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6976
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30467
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29217
Składniki
Serek zmiksować z miodem i jogurtem greckim na gładki krem. Wszystkie owoce umyć/obrać. Na dnie wysokich szklanek ułożyć borówki i przełożyć łyżkę kremu. Następnie plastry banana i ponownie krem. Następnie cząstki nektarynek, krem, kiwi pokrojone w kostkę , krem i na samą górę poziomki.
Podawać od razu po przygotowaniu, by owoce nie puściły za dużo soku. Smacznego!