Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i orzeźwiający deser,bardzo polecam.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 179
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2702
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 861
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1617
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14317
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 179
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2702
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 861
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1617
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14317
Składniki
Galaretkę rozpuścić w 100ml wrzątku i wystudzić. Na dno pucharków dać maliny.Gdy galaretka jest już zimna,ale nie stężała,dodać do jogurtu i dokładnie wymieszać.Dać cukier puder do smaku,ja nie dawałam gdyż ajerkoniak jest słodki. Zalać na 3/4 wysokości maliny w pucharkach i pozostawić w lodówce do stężenia. Stężały deser polać ajerkoniakiem ozdobić malinami i dać do lodówki na godz. Smacznego życzę!