Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i orzeźwiający deser,bardzo polecam.
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 194
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 62
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 184
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 11224
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 188
Proste danie w stylu włoskim -ulubiony makaron, mięso mielone, sos pomidorowy...
Odsłon: 194
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 62
Mięso z piersi kurczaka, do tego ziemniaki i sos pieczarkowy, to danie idealn...
Odsłon: 184
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 11224
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 188
Składniki
Galaretkę rozpuścić w 100ml wrzątku i wystudzić. Na dno pucharków dać maliny.Gdy galaretka jest już zimna,ale nie stężała,dodać do jogurtu i dokładnie wymieszać.Dać cukier puder do smaku,ja nie dawałam gdyż ajerkoniak jest słodki. Zalać na 3/4 wysokości maliny w pucharkach i pozostawić w lodówce do stężenia. Stężały deser polać ajerkoniakiem ozdobić malinami i dać do lodówki na godz. Smacznego życzę!