Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser Tiramisu zrobiony z podłużnych biszkoptów nasączonych kawą naturalną z amaretto, przełożonych kremem o smaku tiramisu, posypany kakao. Deser składa się z trzech warstw. Prosty i szybki w przygotowaniu.
mikser, miska, rękaw cukierniczy,
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27597
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 2889
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4426
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 530
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27597
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 2889
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4426
Pyszne ciasteczka maślane z dodatkiem rodzynek, pachnące masełkiem i wanilią.
Odsłon: 530
Składniki
Krem przygotowujemy w miseczce według instrukcji która jest na opakowaniu kremu. Na talerzyku na którym będziemy przygotowywać deser układamy nasączone w kawie zmieszanej z amaretto biszkopty. Na warstwę biszkoptów wykładamy krem tiramisu, posypujemy kakao. Nakładamy kolejną warstwę z nasączonych biszkoptów i wykładamy krem. Krem równo rozprowadzamy i posypujemy kakao. I w ten sam sposób nakładamy trzecią warstwę. Gotowy torcik wstawiamy na kilka godzin do lodówki. Po kilkugodzinnym chłodzeniu możemy konsumować. Torcik idealny jest do porannej lub popołudniowej kawy. Smacznego !!!