Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały deserek dla naszych pociech.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Wykonanie: Połowę truskawek rozgnieść widelcem, resztę zostawić do dekoracji. Śmietankę ubić z cukrem pudrem i wymieszać z truskawkami. Dna pucharków posypać pokruszonymi bezikami(część zostawić do dekoracji) i nałożyć porcję truskawek ze śmietaną. Pucharka ozdobić truskawkami i bezikami.