Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto i mega pysznie <3
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 141
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2229
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4152
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 71
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1451
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 141
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2229
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4152
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 71
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1451
Składniki
Granolę wysypujemy na do pucharków. Śmietanę ubijamy na sztywno z cukrem, wylewamy na granolę. Truskawki myjemy, usuwamy szypułki. Miksujemy na jednolitą masę. Wylewamy na śmietanę. Pucharki przekładamy do lodówki na godzinę przed podaniem. Granolę wysypujemy na do pucharków. Śmietanę ubijamy na sztywno z cukrem, wylewamy na granolę. Truskawki myjemy, usuwamy szypułki. Miksujemy na jednolitą masę. Wylewamy na śmietanę. Pucharki przekładamy do lodówki na godzinę przed podaniem.